Jeugd visdag 2017

Zaterdag, 8 juli 2017

Ook dit jaar organiseert hengelsportvereniging Dobbertje Onder een jeugd visdag en wel op zaterdag 26 augustus. Deze jeugd visdag is voor alle jeugd t/m 14 jaar, voor deze activiteit hoeft men geen lid te zijn van HSV Dobbertje Onder.

Voor diegene die zelf geen hengel hebben kunnen ter plaatsen een hengeltje lenen en gezellig mee vissen.

Er is vanuit het bestuur en vrijwilligers begeleiding aanwezig dus ook tegen de beginnende vissers zeggen we, doe mee! Tijdens het vissen zal er voor wat te drinken en te snoepen gezorgd worden en we sluiten af met een lekkere snack.

Opgeven voor deze activiteit kan via e-mailadres hengelsportlauwe@hotmail.com, we zien jullie graag aan het water op zaterdag 26 augustus, tot dan!